A férjem megoldása

A férjem nemrég munkahelyet váltott, és ma már elmondhatja, hogy az a dolog, amiért egész életében küzdött, amiért mindig is dolgozott és tanult, hogy vezető lehessen egy nagy vállalatnál, valóra vált, és már ilyen pozícióba érkezik nap, mint nap. Ennek megfelelően természetesen néhány dolgot kicsit tudatosan át is kellett formálnia magában. Egyrészt, ma már nem vehet fel csak úgy egy farmert reggel, egy gyorsan kiválasztott inggel, és egy kényelmes cipővel, ami még ha kicsit viseltesebb is, de teljesen használható, és kényelmes. Ma már bizony nagyon oda kell figyelnie a megfelelő öltözetre, ami általában öltöny, ing és elegáns cipő. Nem fér bele a viseltesebb kategória sem. Ez neki tudom, hogy valamilyen szinten nehéz volt és fáradtságos munkát igényelt a stílusa kialakítása, de megköveteli a vállalati kultúra és a pozíciója is.

Nem könnyít a dolgon, hogy bizony most már minden reggel autóval indul el, és az öltönycipő nem igazán viseli jól a folyamatos vezetést, mert nagyon gyorsan tönkremegy a sarka. És hát a viseltesebb cipő már nem felel meg a vállalatnál, ezért vagy váltócipőt használ, ami ugye nagyon macerás, vagy pedig folyamatosan új és új cipőket szerez be.

Én azonban találtam számára egy sokkal egyszerűbb és sokkal profibb megoldást, a heelgood cipősarokvédő formájában. Mondanom sem kell, hogy először a férjem is nagyon furcsán nézett rám, de amint kipróbálta azzal a kis fekete példánnyal, amit megrendeltem neki, már nem is kellett tovább győzködni. Sőt, ma már azt kérte, hogy mindenképpen nézzem meg, hogy létezik-e barna színben, mert a barna cipőjéhez is rendelni szeretne egyet. Azt gondolom, számára teljesen megfelelő megoldásként szerepel most már a heelgood kis találmánya. Én pedig duplán örülök ennek.