Csak tőlük vásárolok

Az én mottóm már az egyéni vállalkozásom megalapítása óta, hogy csak a minőség számít! És ezt bizony így is gondolom. Pontosan azért léptem ki az előző munkahelyemtől, mert nem igazán értettünk egyet abban, hogy a profit vagy a minőség megtartása és biztosítása a fontosabb. Nekem a minőség volt mindenek előtt, a tulajdonosok számára viszont mindennél többet ért az, hogy folyamatosan és magas mértékben növelni tudják a profitjukat. Persze azt mondanom sem kell, hogy ez csak úgy volt lehetséges, hogy ugyanannyi munkát kevesebb idő alatt készítettünk el, és így plusz munkákat tudtunk vállalni. Egy lakás vagy egy házfelújítás azonban minden ember számára azt gondolom, hogy egy mumus feladat, egy megterhelő dolog, amit egyszer szeretne megcsinálni és túlélni, és aztán jó sokáig nem is hallani az egészről. Ezt azonban a mi csapatunk a vége felé már nem igazán tudta biztosítani az ügyfelei számára, így kiléptem és úgy döntöttem, hogy majd én biztosítom egyéni vállalkozás formájában.

Azonnal lett egy profi csapatom, hiszen nagyon sok ismerősöm volt, aki az építőipar területén tevékenykedett már, és tökéletes szakmai tapasztalattal és tudással rendelkezik. Egyetlen dolog állt már csak a feladatlistában a tevékenység megkezdése előtt, a profi, kényelmes és biztonságos, mégis hosszú távú használatot biztosító és tökéletes munkát eredményező szerszámok és barkács termékek beszerzése. Tudtam, hogy itt is nagyon fontos az, hogy tökéletes partnert válasszak, akivel hosszú távon együtt tudunk működni és tényleg mindenben a segítségemre tud lenni. Jó áron, gyorsan be tudja szerezni az éppen hiányzó eszközt, gépet vagy berendezést, és tanácsokkal, ötletekkel tud ellátni ha szükség lenne rá.

Hála a jó égnek rátaláltam aztán egy ismerősöm segítségével a fabrikshop.hu oldalra és a Fabrikshop csapata, akik hihetetlen lelkiismeretes és profi szolgáltatást nyújtanak számomra azóta is rendületlenül. Most nem olyan régen ajánlották, hogy szerezzek be egy ipari porszívó gépet, mert egyrészt nagyon sok munkafázisban tudják majd használni az emberek másrészt pedig ha egy kicsit még a takarításra is oda tudnánk figyelni a munka során, világbajnokként emlegetnének bennünket a piacon. Én pedig mindig is szerettem volna világbajnok lenni.